Reilua seksikauppaa verkossa

Vac-U-Lock, Classic Dildo & Harness

Neopreenista valmistettu harness. Harnessin säädettävät vyöt yltävät ympärysmitoiltaan aina 175 senttiin saakka, joten se sopii mainiosti erikoisille ihmisille, sekä miehille että naisille! Dildo on erittäin helppo kiinnittää harnessiin ja se pysyy taatusti paikallaan sillä dildon tyvessä on aukko, josta pakkauksen mukana tuleva tuki laitetaan dildon sisään ja kiinnitetään neppareilla Harnessiin. Kiinnitettyä dildoa voidaan käyttää sekä vaginassa että anaalissa!

Pakkaus sisältää silikonista valmistetun juomukuvioidun dildon. Yhdessä dildon, dildon sisäänlaitettavan tuen sekä pakkauksen mukana tulevan kolmen erikokoisen O-renkaan avulla saat tästä setistä täydellisen Harness -kokonaisuuden ja voit yhdistellä Harnessiin erikoisia dildoja! Remmeissä on lisäksi irrotettava, sukkanauhamainen kiinnitysmahdollisuus pitkille sukille, mikäli haluat käyttää Harnessia osana muuta pukeutumista.

Tarvittaessa voit käyttää silikonisen dildon kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Säilytä dildo suoralta auringonvalolta sekä pölyltä suojattuna. Tuote voidaan pestä miedolla saippuavedellä ja desinfioida erotiikkavälineille erityisesti suunnitelluilla puhdistusaineilla.

Tuotetiedot:
- Dildon halkaisija: 4,1 cm
- Dildon kokopituus: 21 cm
- Dildon materiaali: 100% Silikoni
- Dildon väri: Vaalea
- O -renkaiden halkaisijat: 6,0 cm, 4,6 cm ja 3,3 cm
- Harnessin ympärysmitta: min. n. 63 cm, max. 175 cm
- Pakkauksessa mukana talkkipullo sekä dildon sisään asetettava tuki.

kpl 131,80  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki