Reilua seksikauppaa verkossa

Vac-U-Lock E-Z Rider Ball 6"

E-Z Rider Ball on puhallettava pallo, johon kiinnitetään pakkauksen mukanatuleva jykevä dildo! Ratsastus on helponta toteuttaa olemalla polvillaan esimerkiksi sängyllä, pallon ja dildon ollessa jalkojen välissä. Halutessaan pallon päällä voi myös istua kevyesti dildon ollessa emättimessä mutta pallo ei kestä kovaa painetta ollessaan täyteen puhallettu. Pallo voidaan jättää puhallettaessa hieman vajaaksi jolloin se kestää paremmin painetta.

Käyttöohje dildon kiinnittämiseksi palloon:
Pallon tulee olla tyhjä kiinnitettäessä dildonkiinnitystappia palloon! Purista muovisen kiinnitystapin reunoja voimakkaasti yhteen niiltä sivuilta, joissa on kaksi reikää. Työnnä lähekkäin puristettuja kiinnitystapin reunoja pallon ulkopuolella olevasta "taskusta" sisään. Täytä tämän jälkeen pallo ilmalla. Kiinnitä dildo tappiin.

Kaikki Vac-U-Lock -välineet on yhteensopivia keskenään.

Voit tarvittaessa käyttää vesi- tai silikonipohjaisia liukuvoiteita dildon kanssa sisäänlaittamisen helpottamiseksi. Säilytä tuote suoralta auringonvalolta suojattuna. Tuotteet voidaan pestä miedolla saippuavedellä ja desinfioida erotiikkavälineille suunnitelluilla puhdistusaineilla.

Tuotetiedot:
- Dildon kokopituus: 18 cm
- Dildon käytettävän osan pituus: 15,5 cm
- Dildon halkaisija: 3,2 - 4,4 cm
- Dildon paino: 303 g
- Kivesten paksuus: max. 3,9 cm
- Dildon materiaali: ABS kumimuoviseos
- Dildon väri: Vaalea
- Pallon halkaisija (vaakasuoraan): 62 cm
- Pallon halkaisija (pystysuoraan): 64,5 cm
- Pallon paino: 74 g
- Pallon materiaali: PVC
- Pallon väri: Vaalea

kpl 50,90  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki