Reilua seksikauppaa verkossa

Patchy Paul G5

Uuden sukupolven Deluxe vibraattori Patchy Paul G5 on valmiina juuri Sinua varten! Jopa 25% tehokkaampi moottori takaa hykerryttävät värinät ja nostattaa eroottiset aistisi pintaan!

Pinkki Patchy Paul G5 on paranneltu versio Patchy Paul G4:sta ja sen toimintafunktioita on uudistettu sillä esimerkiksi painamalla poimintayksikön FUN-nappia sekunnin ajan, saat vibraattorin käyntiin välittömästi! Samasta FUN -napista vibraattori myös kätevästi sammutetaan painamalla 1 sekuntia nappia pohjaan. Tämä QuickSTOP -näppäin tekee vibraattorin käytöstä entistä helpompaa ja miellyttävämpää!

Korotetut näppäimet ovat myös uusi elementti Patchy Paul G5:ssa. Korotettujen näppäinten ansiosta Sinun on helpompi tunnistaa näppäinjärjestys katsomatta tuotteeseen seilatessasi hieromasauvan ihanilla vibra-aalloilla! Patchy Paul G5:ssa on myös matkalukitus joka varmistaa, ettei hieromasauvasi lähde käyntiin itsekseen esim. matkalaukussa! Selvästi lyhennetty akku- ja moottoritila jättää itse hieromasauvalle enemmän pituutta taipua tinkimättä silti tehoista, jonka värinät tuntuvat aivan kärkeen saakka.

Allergisoimaton Patchy Paul G5 on valmistettu sileästä 100% lääketieteellisestä silikonista. Silikonimateriaali varastoi tehokkaasti kehon omaa lämpöä ja tuntuu siksi iholla aina luonnollisen sopivalta. Patchy Paul G5:sen kärki on taipuisa ja sillä saa miellyttävästi hierottua kaikkia kehon erogeenisiä alueita. Vesitiiviinä tuotteena voit käyttää tätä maan mainiota Patchy Paul G5:sta vaikka kylvyssä!

Hieromasauva ladataan USB -latauskaapelilla. Latauskaapeli kiinnittyy hieromasauvan kantaan kätevästi magneettisen Click'n Charge -kiinnityspään avulla.

Sauva on erittäin helppohoitoinen ja kestävä. Tuote voidaan pestä miedolla antibakteerisella saippuavedellä ja desinfioida erityisesti erotiikkavälineille valmistetuilla puhdistusaineilla. Säilytä vibraattori suoralta auringonvalolta ja pölyltä suojassa.

Tuotetiedot:
- Materiaali: Silikoni/kovamuovi
- Kokopituus 23 cm
- Käyttöpituus: n. 16 cm
- Halkaisija: 2,8-4,3 cm

- Moottori: 12 erilaista värinäohjelmaa. Säädetään kolmen eri napin avulla (FUN, + ja -)
- Toimii: Ladataan USB Magnetic Charger-kaapelin avulla (sisältyy hintaan)
- HUOM! USB-laturi ei sisälly hintaan! (USB-kaapelin voi myös liittää esim. älypuhelimen USB-laturiin tai tietokoneen USB-porttiin).
- Lataa tuotetta 16 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa.
- Peruslatausaika: 6-8
- Tuotteen toiminta-aika täydellä teholla: 45 min-2h
- Akku: Li-ion
- Vesitiivis
- Liukuvoide: Vesipohjainen
- Väri: Pinkki
kpl 84,90  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki