Reilua seksikauppaa verkossa

Demoniq - Iga Black

Demonique tuoteperheen Iga sukkanauhaliivisetti saa veden kielelle ja katseet Sinua kohti! Kaunis asu jolta ei luonnetta puutu!

Iga Black setti sisältää laadukasta pitsiä olevat rintaliivit, pikkuhousut sekä sukkanauhaliivit. Vankkaa ommelta olevat rintaliivit on valmistettu ihanasti kukkakirjaillusta pitsistä ilman kaaritukia ja toppauksia ja ne sopivat mainiosti niin kesähelteillä "näkymättömiksi" liiveiksi toppien alle kuin osaksi juhlavampaa asustetta. Rintojen alle asettuva kuminauhamainen reunus on riittävän leveä antaakseen kunnollista tukea rinnoille ja se myös joustaa hyvin. Rintaliivien olkaimet ovat säädettävät ja selän takana on 2-rivinen hakaskiinnitys.

Sukkanauhaliivit ovat hengittävää ja miellyttävän sileäntuntuista pitsiä sekä tiheäsilmäistä verkkokangasta ja niistä lähtevät sukkanauhat (4) ovat säädettävät. Sukkanauhaliivin takana on hakaskiinnitys.

Pikkuhousut ovat sivuilta hyvälaatuista sileää pitsiä ja edestä sekä takaa tiheäsilmäistä ilmavaa ja miellyttävää laadukasta kangasta! Takana rypytys joka korostaa pakaroita. Koristeena yläosassa pieni söpö rusetti!
Erittäin laadukasta työtä!

Tuotetiedot:
- Materiaali: 87% Polyamidia, 13% Elastaania
- Käsinpesu 30 asteessa
- Ei valkaisua
- Ei rumpukuivausta
- Ei silitystä
- Väri: Musta
kpl 39,00  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki