Reilua seksikauppaa verkossa

Demoniq - Blanka Premium Red

Tulenpunainen Demonique tuoteperheen Blanka Premium Red alusasusetti sisältää laadukasta pitsiä olevat rintaliviit, stringit, sukkanauhaliivit, Stay Up:it sekä sukkanauhan! Pakkauksessa on siis kaikki mitä tarvitset viettelevän asukokonaisuuden rakentamiseksi!

Ihanan hengittävät rintaliivit on valmistettu ilman kaaritukia ja toppauksia ja ne sopivat mainiosti niin kesämekon alle kuin ns. "näkymättömiksi" liiveiksi toppien ja muiden asusteiden alle. Rintaliivien olkaimet ovat säädettävät ja selän takana on helppo bikinikiinnitys.

Sukkanauhaliivit ovat kauttaaltaan hengittävää ja miellyttävän sileäntuntuista pitsiä ja niistä lähtevät sukkanauhat (4) ovat säädettävät. Sukkanauhaliivin takana on bikinikiinnitys jonka peitteenä on kaunis pieni rusetti. Myös etumusta koristaa pieni rusetti.

Stringit ovat hyvälaatuista sileää pitsiä edestä, sivuilla ja takana hyvin joustavaa pyöreää kuminauhaa. Taakse ylös pakaroiden väliin asettuu myös pieni kaunis rusetti. Sukkanauhassa joka asetetaan reiteen, on rusetti koristeena. Sukkanauha on punamusta. Stay Up:t ovat sileäpintaiset, jonka yläosassa on kaunis pitsireunus n. 10 cm. Stay Up -sukkia voidaan käyttää myös ilman sukkanauhoja sillä niiden sisäpinnalla on hyvin pitävä silikoninauhoitus. Erittäin laadukasta puolalaista työtä!

Tuotetiedot:
- Materiaali: 87% Polyamidia, 13% Elastaania
- Käsinpesu 30 asteessa
- Ei valkaisua
- Ei rumpukuivausta
- Ei silitystä
- Väri: Punainen
kpl 42,40  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki