Reilua seksikauppaa verkossa

XTEND IT Kit, Penissukka+jatko, kirkas/rengasmainen

XTEND IT Kit:in avulla saat 5:ssä minuutissa paksumman ja pitemmän peniksen...sillä sitähän JOKAINEN mies sisimmässään haluaa!

XTEND IT Kit pakkaus sisältää 19,5 cm pitkän onton rengasmaisilla kohoumilla valmistetun penissukan sekä 6,5 cm pitkän jatkon, joka asetetaan penissukan sisään. UR3 Ultra Realistic -materiaalista valmistettu penissukka asettuu peniksen pintaan tiukasti ja pysy paikoillaan kovassakin menossa! Kohoumien ansiosta saadaan aikaan voimakasta extrastimulaatiota emättimeen ja miksei anaaliseksiinkin!

Aseta ensin jatko penissukan sisään talkkia käyttäen tiiviisti kärkeen saakka ja rullaa sukka peniksen päälle. Ylijääneen penissukan varren voit kääntää takaisinpäin penissukan päälle tyvestä terskaan päin tai voit leikata ylijäämän pois. Ylijäänyttä sukanvartta ei tosin normaalipituisen seisokissa olevan peniksen kanssa juurikaan jää! Mikäli et halua aina käyttää jatkoa penissukan sisällä ja penissukka tuntuu normaalikäytössä liian pitkältä, harkitse tarkkaan kannattaako sukkaa silti lyhentää. Mikäli haluatkin käyttää jatkoa joskus sukan sisällä, lyhennetty varsi ei tällöin yletä peniksen tyveen saakka sillä jatko vie sisäpituutta 6,5 senttiä!

Vesitiivis ja laadukas Doc Johnsonin penissukka on helppo rullata peniksen päälle ja kääntää myös täysin nurinpäin pesua ja desinfiointia varten sillä UR3 materiaali on hyvin joustavaa ja kimmoista.

Älä leikkaa sukkaa sen ollessa peniksen päällä! Pese tuote lämpimällä saippuavedellä ja desinfioi tarvittaessa erotiikkavälineille valmistetulla puhdistusaineella. Mikäli tuotteesen tarvitsee tehdä leikkaamista varten merkintä, älä käytä mustekyniä tms. Voit merkitä pituuden teipillä tai laastariteipillä. Hoida tuotteen pintaa talkilla. Pakkauksessa mukana pieni talkkipullo sekä 6,5 cm:n jatkopala.

Tuotetiedot:
- Materiaali: UR3/TPE
- Pituus: 19,5 cm
- Sisähalkaisija: n. 3 cm
- Ulkohalkaisija: 4,3 cm
- Jatkon pituus: 6,5 cm
- Vesitiivis
- Liukuvoide: Vesipohjainen
- Hoito: Saippuavesi, desinfiointiaine
- Väri: Kirkas
kpl 42,40  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki