Reilua seksikauppaa verkossa

Intimate Spreader Strong

Ihana Intimate Spreader Strong levittää häpyhuuliasi kiihottavasti, tuo esille klitoriksesi ja paljastaa nuppusi G -pisteen hyväilylle. Käytä taivuteltavaa intiimialueiden levittäjää esim. yhdynnän aikana ja maksimoi nautintosi!

Silikonilla päällystetty jousi on taipuista ja pysyy siinä asennossa mihin sen asettelet. Soikea suuri kaari asetetaan emättimen aukkoon. Levittäjän sivuilla olevat levittimet työntävät kiihottavasti häpyhuulia sivuille ja samalla niissä olevat klipsit kiinnitetään suuriin häpyhuuliin paljastaen kukkasi suloiset terälehdet. Soikea juomutettu osa saa emättimen aukon tuntumaan tiukemmalle kun penis työnnetään sen lävitse. Juomut hierovat samalla kiihottavasti peniksen vartta yläpuolelta.

Intiimialueiden levittäjää voidaan muotoilla niin, että se sopii anatomisesti erilaisille naisille. Saumaton, silikonilla päällystetty tuote on jämäkkä, hygieeninen, hypoallergeeninen ja kestävä. Helppo puhdistaa käytön jälkeen. Käytä tuotteen kanssa tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta.

Tällä helppokäyttöisellä tuotteella saadaan uusia, jännittäviä ja nautinnollisia tuntemuksia seksiin.

Tuotetiedot:
- Materiaali: Silikoni, ABS
- Vesitiivis
- Liukuvoide tarvittaessa: Vesipohjainen
- Väri: Musta-lila
kpl 28,00  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki