Reilua seksikauppaa verkossa

Andro Penis Gold

Laite peniksen suurentamiseen.

Laitteen veto on pientä, hidasta ja kestävää. Andro Penis-vetolaitteella aikaansaadaan jatkuva veto siittimen pituussuunnassa, mikä venyttää lihassäikeitä n. 1-3 cm ja saattaa stimuloida paisuvaisen lihassolujen kasvua. Ympärysmitta saattaa kasvaa n. 1 cm. Oikein käytettynä se on kivuton ja miellyttävä.

Välinettä voi käyttää 4-9 tuntia päivässä, tauottaen tarpeen mukaan. Tulokset näkyvät ensimmäisen puolentoista kuukauden hoitokäytön jälkeen. Tutkimusten mukaan siittimen suurentaminen onnistuu oikealla 6-10 kk:n mittaisella vetohoidolla 97.5 %:ssa tapauksista.

AndroPenis-laitteella suoritettu hoito on todettu turvalliseksi, mutta kuitenkaan laajempia tutkimussarjoja ei ole tehty.

Laitetta voidaan pitää esim. kävellessä, istuessa, autolla ajaessa ja nukkuessa. Laite ei näy ulospäin, jos housut ovat väljät. Vetohoidon ei ole todettu haittaavan normaalia erektiota tai orgasmin saantia. Virtsaaminen onnistuu normaalisti.

Tämä laite sopii sinulle, jos peniksesi on erektiossa yli 8 cm pitkä.

AndroPenis-laite täyttää EU:n laatukriteerit (CE sign). Osien metallivarret Andropenis gold:issa on tehty nikkelistä, päällystettynä 24 karaatin kullalla. Mukana englanninkieliset käyttöohjeet ja CD-rom.
kpl 169,20  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki