Reilua seksikauppaa verkossa

Mystim - Charming Chuck

Helposti säädettävät penis-kivesrenkaat, joihin voi johtaa sähköimpulsseja. Nämä renkaat on suunniteltu erittäin voimakkaaseen peniksen ja kivesten stimulointiin.
Pakkauksessa on kaksi erimittaista rengasta, jotka voidaan kiristää peniksen tai kivesten juureen tai vaikka terskan ympärille. Voit käyttää Charming Chuck-renkaita myös normaalien kiristysrenkaiden tapaan, ilman sähköimpulsseja.

Virran sähköimpulsseihin saat kontrolliyksiköistä, joka tulee hankkia erikseen. Tutustu ja tilaa joko Mystim - Tens Unit 3F Pure Vibes tai Mystim - Tens Unit 7F Tension Lover. Rengas, jossa on musta liitäntä, tulee lähemmäksi vartaloa. Jos laitat molemmat renkaat penikseen, laita punaliitäntäinen rengas terskan ympärille ja mustaliitäntäinen peniksen juureen.

Kaikki osat voidaan pestä miedolla saippuavedellä (kun ne on irroitettu kontrolliyksiköstä)ja desinfioida tarvittaessa erotiikkavälineille valmistetulla puhdistusaineella. Anna osien kuivua kunnolla ennen seuraavaa käyttöä. Käytä tuotteen kanssa tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta.

Pakkaus sisältää 2 erikokoista kiristysrengasta, 2 johtoa sekä ohjelehtisen.

Tuotetiedot:
- Materiaali: Sähköä johtava tekstiilikuitu
- Penisrenkaan halkaisija lepotilassa: max. 60 mm
- Kivesrenkaan halkaisija lepotilassa: max. 70 mm
- Väri: Musta

Älä käytä Mystim sähköimpulssituotteita, jos sinulla on elektronisia tai metallisia implantteja, kuten sydämen tahdistin tai jos olet raskaana. Mystim tuotteet ovat tarkoitettu hermoärsykkeen aikaansaamiseksi. Pidä Mystim tuotteet poissa lasten ulottuvilta. CE hyväksytty tuote.
kpl 30,50  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki