Reilua seksikauppaa verkossa

Mystim - Plunging Pete

Silikoninen "kiristyskruunu", jossa on kaksi kullattua helmeä sekä penisplugi virtsaputkeen. Peniskruunu kiristää kiihottavasti ja voit johtaa siihen sähköimpulsseja kontrolliyksikän avulla.

Plunging Pete-peniskruunu sisältää kaksi eri peniksen kärkeen kiristettävää remmiä, toisen terskan ympärille ja toisen sen yli. Remmit saa kytkettyä sähköimpulsseja tuottavaan kontrolliyksikköön.

Plunging Pete ja kontrolliyksikkö yhdistetään toisiinsa pakkauksen mukana tulevalla johdolla. Kontrolliyksikkö tulee hankkia erikseen. Tutustu ja tilaa joko Mystim - Tens Unit 3F Pure Vibes tai Mystim - Tens Unit 7F Tension Lover.

HUOM! Kytke kontrolliyksikön johdot kiinni kruunuun vasta kun olet säätänyt tuotteen paikoilleen. Vesipohjaisen liukuvoiteen käyttö parantaa sähkön johtuvuutta.

Pakkaus sisältää peniskruunun, johdon sekä käyttöohje-lehtisen (kielet englanti ja saksa). Nämä kaikki on pakattu mustaan metalliseen säilytysrasiaan.

Tuotetiedot:
- Materiaali: 100% silikoni, kullattu messinki (helmet), 24 karaatin kullalla päällystetty teräs (plugi)
- Terskaa ympäri menevän remmin halkaisija: max. 8 cm
- Helmen halkaisija: 1 cm
- Plugin käyttöpituus: 3,5 cm
- Plugin halkaisija: 0,4 cm
- Johdon pituus: 1,1 m
- Roisketiivis/Vesitiivis

Älä käytä Mystim sähköimpulssituotteita, jos sinulla on elektronisia tai metallisia implantteja, kuten sydämen tahdistin tai jos olet raskaana. Mystim tuotteet ovat tarkoitettu hermoärsykkeen aikaansaamiseksi. Pidä Mystim tuotteet poissa lasten ulottuvilta. CE hyväksytty tuote.

kpl 63,60  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki