Reilua seksikauppaa verkossa

We-Vibe Wish

Todella voimakkaasti ja matalalla taajuudella värisevä laadukas intiimihieroja naisen sooloiluhetkiin ja pariskuntakäyttöön. Se sopii intiimialueiden sekä vartalon erogeenisten alueiden hyväilyyn, hierontaan ja kiihottamiseen. Tehokas moottori, jossa on miellyttävän hiljainen ääni. Kätevä USB-lataus.

Moottorissa on vakiona 10 erilaista ohjelmaa. Lisäksi voit ladata älylaitteeseesi ilmaisen sovelluksen, jonka avulla saat laitteeseen lukemattomasti värinäohjelmia. Laadukas silikoninen materiaali, joka joustaa sopivasti. Muotoilunsa ansiosta tämä intiimihieroja sopii sooloseksin lisäksi myös pariskuntakäyttöön.

We-Vibe Wish-pakkaus sisältää intiimihierojan, USB-kaapelin, satiinisen säilytyspussukan sekä kuvitetun pika-käyttöohjeen (kielinä mm. englanti).

We-Connect on ladattavissa App Storesta, Google Playsta tai We-Viben omilta sivuilta We-Vibe.com/app. Sovellus toimii laitteissa: iOS8 tai uudempi, iPhone (4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 7, 7 Plus), iPad (3rd Generation tai uudempi), iPad Mini, iPod Touch (5th generation tai uudempi), Android 4.4 tai uudempi, Google Pixel, HTC Droid, HTC One (M7, M8), LG Nexus, OnePlus One, Samsung Galaxy (S3, S4, S5, S6, S7), Samsung Galaxy Nexus Sony Xperia Z3.

Tuotetiedot:
- Materiaali: Silikoni
- Kokopituus: 10,4 cm
- Leveys: max. 6,6 cm
- Paksuus: max. 3,6 cm
- Paino: 165 g
- Moottori: Vakiona 10 värinäohjelmaa. Säädetään yhden napin avulla. Ilmaisen sovelluksen kautta runsaasti lisää ohjelmia.
- Toimii: Ladataan mukana tulevan USB-kaapelin avulla (huom! UBS-laturi ei kuulu pakkaukseen). Latauskaapeli kiinnittyy laitteeseen magneettipäiden avulla. HUOM! Pakkaukseen ei sisälly USB -laturia!
- Peruslatausaika: 90 min. (HUOM. Lataa tuotetta 120 min. ennen ensimmäistä käyttökertaa)
- Toiminta-aika täyteen ladatulla akulla: jopa 120 min.
- Laite ilmoittaa vilkkuvalla valolla, kun akku on vähissä.
- Vesitiivis
- Liukuvoide: Vesipohjainen
- Väri: Sininen

kpl 101,10  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki