Reilua seksikauppaa verkossa

Fleshlight - Turbo Ignition Blue Ice

Läpikuultava, todella pehmeä ja suuaukoltaan turbiinia muistuttava Fleshlight Turbo Ignition antaa parhaan suihinottokokemuksen, jonka olet koskaan saanut.

Insertin alkuosa on kolmiosainen: ensin hieman sisäänpäin kaartuvat "huulet", sitten voimakas "kieli" ja sen jälkeen päätunneli eli "kurkku". Tunneli koostuu kolmesta kammiosta, joista jokainen on erilailla ja voimakkasti muotoiltu.

Insertti on erittäin pehmeää ja joustavaa, tuntumaltaan "normi-flesukkaa" jellymäisempää materiaalia. Real Feel Superskin® ei sisällä lateksia ja se on hypoallergeeninen. Käytä tämän masturbaattorin kanssa reilusti vesipohjaista liukuvoidetta. Koska insertti on läpikuultava, näet kuinka peniksesi liikkuu tunnelin sisällä.

Käytön jälkeen huuhtele tuote lämpimällä vedellä. Suihkuta sisälle runsaasti erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistusainetta ja anna tuotteen kuivua pesun jälkeen itsekseen. Huom. Älä käytä saippuaa, se saattaa pilata materiaalin. Puuteroi kuiva insertti seksivälineille tarkoitetulla talkilla säilytyksen ajaksi. Talkki pidentää materiaalin ominaisuuksien ikää. Muista pestä talkki pois haalealla vedellä ennen seuraavaa käyttökertaa.

Fleshlight Turbo Ignition-insertillä, tekniset tiedot:
Materiaali: Real Feel Super Skin®
Insertti: Teksturoitu.
Insertin halkaisija: 12-25 mm
Insertin väri: Läpikuultava sininen.
Kotelon väri: Kirkas.
Tuotteen ulkomitat: Pituus 25,4 cm ja läpimitta 9,5 cm leveimmästä kohdasta.

kpl 67,10  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki