Reilua seksikauppaa verkossa

Stronic - Eins pulsaattori, pinkki

Tämä tuote edustaa uutta, vallankumouksellista erotiikkavälineiden sukupolvea. Vibraattori liikkuu sisällä olevan metallikuulan ansiosta edestakaisin ja tuo sellaista nautintoa, jollaista ei muilla seksileluilla ole mahdollista saada.

Hieromasauvan innovatiivinen teknologia mahdollistaa täysin uudenlaisen toiminnon, joka jäljittelee yhdyntäliikettä. Hieromasauvassa on 10 erilaista pulsoivaa ohjelmaa, jotka vaihtuvat pienitaajuuksisesta liikkeestä hitaisiin sekä nopeisiin aaltoihin napinpainalluksella. Liikkeet tuntuvat voimakkaina sekä luonnollisen tuntuisina. Vibraattorin varressa on kohouma, joka tehostaa G -pisteen alueelle kohdistuvaa stimulaatiota.

Hieromasauvan moottorin toimintoja säädetään kolmen napin avulla. On/off napin sekä + (plus) ja - (miinus) nappien avulla. On/off napin avulla vibraattorin moottori käynnistyy sekä sammuu tarvittaessa nopeasti. Moottorin toiminnot voidaan myös lukita lukitus -toiminnon avulla.

Hieromasauva on todella hiljainen. Lisäksi se on vesitiivis tuote. 100%:sta silikonista valmistettu laadukas hieromasauva on kestävä, hygieeninen ja käytössä erittäin miellyttävä. Vibraattorin kanssa voidaan käyttää tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta.

Hieromasauva ladataan USB -latauskaapelilla. Latauskaapeli kiinnittyy hieromasauvaan kätevästi, magneettisen Click'n Charge -kiinnityspään avulla.

Tekniset tiedot:
- Koko pituus: n. 24 cm
- Kontrolliyksikön pituus: 8 cm
- Vibraattorin halkaisija: 3,5-4,5 cm
- Materiaali: 100% silikoni, kontrolliyksikkö: kovamuovi
- 10 rytmistä ohjelmaa
- Vibraattorin säilytyslämpötila: 0-40 astetta
- Lataa tuote n. 16 h ennen ensimmäistä käyttökertaa
- Lataa tuote vähintään 3 kk:n välein jos se on käyttämättömänä
- Lataus: USB -kaapeli (1 m, sisältyy hintaan)
- HUOM! USB -laturi ei sisälly hintaan! (USB -kaapelin voi myös liittää esim. älypuhelimen USB -laturiin tai tietokoneen USB -porttiin).

Voimakkaan magneettisuuden vuoksi emme suosittele tätä tuotetta sellaisille henkilöille, joilla on sydämentahdistin!
kpl 127,40  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki