Reilua seksikauppaa verkossa

Lelo - EARL, Gold 18K kultaa

EARL Gold on elegantti ja erittäin ylellinen väline herrasmiesten ja pariskuntien mielihyvään ja nautintoon. Sulava ja elegantti muotoilu antavat hienoa jännitystä ja voimakasta sekä täyteläistä nautintoa. 18 karaatin kullalla päällystetty EARL Gold tarjoaa jännittäviä ja uusia tuntemuksia ylellisellä tavalla. Alastonta ihoa vasten oleva metalli saa aikaan kiehtovia ja mieleenpainuvia tuntemuksia kylmän tai kuuman avulla.

EARL Goldin avulla mies saa voimakasta ja syvällistä stimulaatiota sekä G-pisteen hierontaa. G-pisteen kautta saatu orgasmi voi olla ennen kokemattoman voimakas ja pitkäkestoinen ilman, että penistä edes stimuloidaan. Voimakkaan ja anatomisen muotoilunsa ansiosta EARL Gold mahdollistaa monenlaisia anaalialueen hieronta tapoja, tuoden syviä ja pitkäkestoisia tuntemuksia ja orgasmeja. EARL Gold sopii myös pariskuntien mielihyvään ja nautintoon yhdynnän aikana tai vaikka esileikissä.

EARL Gold on hygieeninen, tyylikäs, liukuva ja ergonomisesti muotoiltu. Käyttöä helpottaa rengaspidike EARL Goldin varressa. Monikäyttöistä välinettä voidaan käyttää myös pelkkiä lihaksia supistamalla, jolloin EARL Goldin muotoiltu pää hieroo miehen prostatan G-pistettä.

EARL Gold on upeassa, puisessa lahjapakkauksessa, jossa on käyttöohjeet ja satiininen säilytyspussi. Mukana saat myös kultaiset, ylelliset kalvosinnapit.

Tuotetiedot:
- Materiaali: 18 karaatin kullalla pinnoitettu ruostumaton teräs
- Kokopituus: n. 12,5 cm
- Käyttöpituus: n. 9,5 cm
- Halkaisija: max. 2,6 cm
- Paino: n. 220 g
- Vesitiivis
- Liukuvoide: Kaikki liukuvoiteet, mieluiten vesipohjainen
- Väri: Kulta

kpl 1 695,80  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki