Reilua seksikauppaa verkossa

Fantasy Dance Pole - Tanssitanko

Nyt voit harjoitella tankotanssia kotonasi tai pitää privaattiesityksiä kumppanillesi. Kutsu myös ystäväsi hauskaan tankotanssi-iltaan!

Tämä tanssitanko on yllättävän helppo koota ja kiinnittää. Tanko koostuu kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta tangosta. Tanssitanko kiinnittyy pakkauksen mukana tulevaan, kattoon kiinnitettävään levyyn. Levy porataan tai ruuvataan katon tukevaan ja kestävään kohtaan. Pakkauksessa on levyn kiinnittämiseen tarvittavat ruuvit ja mutterit mukana. Tanssitangon lattiaan tulevassa osassa on kumitulppa, joka pitää tangon tukevasti lattiassa. Kattoon kiinnitettävä levy voidaan jättää paikoilleen jos tankoa halutaan säilyttää muualla kuin paikallaan. Kun haluat tanssitangon taas käyttöön, kiinnitetään se taas paikoilleen katossa olevaan levyyn.

HUOM! Kiinnitystä ei saa tehdä äänieristettyyn kattoon, gyproc -materiaaliin tms. heikkoon materiaaliin, vaan pitävään sekä tukevaan materiaaliin! Tanssitangon käyttö on kielletty raskaana olevilta sekä lapsilta. Mikäli epäilet, soveltuuko tanssitangon käyttö juuri Sinulle, konsultoi lääkäriä tai fysioterapeuttiasi ennen käyttöä.

Tangon korkeutta voidaan säätää 2,2 m - 2,8 m:n välillä. Tangon halkaisija noin 5 cm ja ympärysmitta 18 cm.

Mukana pakkauksessa mustat silmälaput.
kpl 126,60  €
Fleshlight Baci RFSU OVO LELO Fun Factory Bathmate Direct Katso kaikki